Millores al plugin LeGen v1.7

febr. 2, 2021 | howto, LeGen, Revit

Sempre estem compromesos a millorar les nostres aplicacions, i després de recopilar alguns comentaris valuosos dels nostres clients, hem estat ocupats millorant els nostres
LeGen, un plugin per a Revit® de Autodesk®.

Amb aquestes actualitacions no només afegim més opcions com patrons i línies, sinó que fem que crear llegendes sigui encara més fàcil!

Les actualitzacions en poques paraules

Les actualitzacions realitzades en LeGen v1.7 són ​​les següents:

  1. Obtenir dades de: ara pots escollir des d’on obtenir els colors i patrons per a completar la teva llegenda. Escull entre Línies de projecció, Patrons de projecció, Línies de tall o Patrons de tall. La interfície fou dissenyada per a semblar-se al quadre de diàleg de Visibilitad i Modificacions de Revit.
  2. Usar patrons: ara pots escollir mostrar els patrons establerts en els filtres tant per a línies com per a emplenats. Si aquesta casella de verificació no està marcada, s’aplicarà una línia sòlida o un patró d’emplenat sòlid.
  3. Modificacions personalitzades: un quadre de text et permet escriure una mesura en milímetres que definirà la longitud de la línia o l’ample dels rectangles.
  4. Més informació: La nova informació mostra el nom de la vista generadora i el nom de la llegenda generada.

Resum d'actualitzacions

Les actualitacions al detall

Configurant els filtres

Per a demostrar les noves funcionalitats, hem configurat alguns filtres amb línies de projecció (a) i patrons de tall (b) modificats. Com podeu veure en la imatge següent, s’han modificat tant els colors com els patrons.

Actualitzacions im2

Crea una llegenda a partir de ** patrons **

Si la casella de verificació Usar patrons de filtres està activada (c) i el botó d’opció Tallar patrons està habilitat (d), la llegenda resultant mostrarà els colors i els patrons de cada entrada.

Actualitacions im3

Si, per altra banda, la casella de verificació Usar patrons de filtres no està activada (e), la llegenda resultant mostrarà els colors i un patró d’emplenat sòlid per a cada entrada.

Actualitzacions im4

Crea una llegenda a partir de ** línies **

La mateixa lògica descrita anteriorment s’aplica a les modificacions de línia. En aquest exemple, el botó de selecció Línies de projecció (f) està activat i la casella de verificació Usar patrons marcada, això dóna com a resultat una llegenda amb línies. Cada línia té un estil modificat que coincideix amb les modificacions en els filtres.

A més, ara pots personalitzar la longitud de les línies modificant el quadre de text que es mostra en la secció (g). La longitud es mesura en milímetres i si la llegenda es crea amb patrons, això afectarà l’ample del rectangle.

Actualizacions im5

Canviar el tamany de la llegenda

Per a engrandir o reduir la llegenda, simplement necessites canviar el tamany del text creat de la llegenda (selecciona qualsevol de les notes de text creades i edita el tipus). Un cop fet això, simplement torna a executar el plugin LeGen i la llegenda s’ajustarà al nou tamany del text.

Conclusió

Ha passat gairebé un any des de que LeGen va sortir a llum i, a poc a poc, seguim realitzant millores en funció dels comentaris dels nostres usuaris i les necessitats canviants de la indústria. Estem compromesos amb l’evolució de la indústria AEC i l’adopció progressiva de la tecnologia BIM.

Si creus que LeGen es per a tu, descarrega-te-la gratis avui i digue’ns que en penses.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop